top of page

WitkowskaVerbunt | THE DREAM VEHICLE 
LIEFDE IN HAVEN FOTOWEDSTRIJD
Leg de liefde vast en win!

DE WINNAARS ZIJN BEKEND. U KUNT NIET MEER INZENDEN VOOR DE WEDSTRIJD

WitkowskaVerbunt, makers van het project The Dream Vehicle dagen jou uit om de liefde vast te leggen in Almere Haven tijdens het Zomer in Haven festival. 

De Challenge

 

Fotografeer van 1 tot en met 30 augustus 'Liefde in Haven’. Laat zien waar jouw liefdes-hongerig oog naartoe trekt en klik!

De beste capture wint een ingelijste print van hoe jij de liefde hebt vastgelegd en een The Dream Vehicle boek van WitkowskaVerbunt tijdens de uitreiking bij Anita Neve Galerie op zaterdag 2 september 2023 om 15.00 uur.

 

Iedereen, amateur of professional kan deelnemen. De wedstrijd is voor alle leeftijden. Kinderen onder de 16 jaar hebben een eigen categorie.

 

De challenge kent voor de volwassenen ook een tweede en derde plaats. De prijswinnende werken zijn gedurende de expositie The Dream Vehicle, te bekijken in de galerie.

 

Achtergrond bij de challenge: In ons leven zoeken we als mensen bewust of onbewust allemaal naar het geluk. En drijft ons hart ons keer op keer naar dat fenomenale verschijnsel: de liefde. Zie jij dat terug in Almere Haven? Geef ons jouw meest mooie vertolking van ‘Liefde in Haven’. 

Algemene Voorwaarden voor deelname

De foto’s moeten nieuwe foto’s zijn, gemaakt tussen 1 en 30 augustus 2023 in Almere-Haven tijdens het Zomer In Haven festival en moeten betrekking hebben op het thema van de wedstrijd. Maximaal 1 inzending per persoon.

Om mee te doen aan de wedstrijd worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van deelnemers worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de wedstrijd en om met de winnaars contact te kunnen opnemen. 

Inzending van foto's voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijdvoorwaarden in. 

De deelnemer dient de maker van de foto te zijn. Indien met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel zelf verantwoordelijk. Als er personen op de foto’s staan, moeten die schriftelijk toestemming hebben gegeven dat de foto gebruikt kan worden voor een expositie of publicatie voor deze fotowedstrijd. 

De foto’s worden door de wedstrijdorganisatie gebruikt voor een expositie van de winnende foto van de fotowedstrijd en voor publicaties over die fotowedstrijd, bijvoorbeeld de uitslag van de wedstrijd met de winnende foto’s in een krant of huis aan huis blad of de website  en social media kanalen. 

Door deelname aan de fotowedstrijd ontstaat geen aanspraak op WitkowskaVerbunt; het The Dream Vehicle project; Anita Neve Galerie of Anita Neve Holding  (financieel of anderszins), anders dan in deze wedstrijdvoorwaarden bepaald.

De wedstrijdorganisatie is gerechtigd om inzendingen te weigeren die niet aan de voorwaarden voldoen, maar is niet verplicht om een weigering te onderbouwen. 

Inzendingen kunnen onder meer geweigerd worden, indien de foto naar het oordeel van de wedstrijdorganisatie in strijd is met de voorwaarden; indien de privacy van derden onevenredig wordt aantast, of wanneer de foto duidelijke schade aan zaken of personen heeft toegebracht. 

De wedstrijd staat open alle fotografen. Voor de jeugd tot 16 jaar is een aparte categorie. 

Het maakt niet uit wat voor camera er gebruikt wordt, het gaat om het beeld en de creativiteit.

De foto’s mogen in kleur zijn of zwart/wit.

De foto’s mogen niet worden verkleind, dit in verband met het maken van een eventuele afdruk.​

LET OP

Voor deelname onderstaand formulier volledig invullen EN je foto via de link hieronder verzenden per email (mag ook via WeTransfer) naar: contact@anitaneve.nl.

 

Gemailde foto's zonder ingevuld formulier of ingevulde formulieren zonder gemailde foto zijn uitgesloten van deelname. Uiterste inzenddatum is 30 augustus 2023.

Wat is op jou van toepassing? Ik ben:
bottom of page