Anita Neve-web zw.jpg

Van Pop-Up naar Galerie

In Almere-Poort kregen twee creatieve duizendpoten, Jeroen en Anita, de kans hun pop-up galerie op te zetten. Na zo'n drie maanden werd de ruimte echter verhuurd aan een commerciële 

partij en moest er gezocht worden naar een nieuwe locatie. Dat werd Almere-Haven. Jeroen besloot zich in dit stadium terug te trekken in verband met zijn drukke werkzaamheden. 

 

De galerie zet zich in om enerzijds getalenteerde startende fotografen een podium te geven middenin een regio die staat voor groei. Anderzijds krijgt de buurt hiermee een nieuwe kunstzinnige impuls.

De galerie is gespecialiseerd in toegankelijke fine art fotografie en biedt afgestudeerden van de Nederlandse kunst- en fotografieopleidingen en andere geselecteerde talenten een portal voor het tonen van hun werk.

Wij geloven nog in service en vriendelijkheid. We geven u professioneel advies en bovendien kunnen wij de werken van uw keuze geheel vrijblijvend bij u thuis tonen. Bij aankoop wordt het werk persoonlijk bezorgd en in samenspraak met u opgehangen.

Ook kunt u bij ons uw zoekvraag neerleggen. Bent u op zoek naar een werk dat bij (een specifiek) deel van uw interieur moet passen of naar een werk in een bepaalde stijl of van een bepaalde fotograaf, kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Daarnaast hebben wij een aantrekkelijke Kunstkoop regeling waar u gebruik van kunt maken.

 

Zaterdag Kunstborrel

Iedere laatste zaterdag van de maand organiseren wij de voor Vrienden van de Galerie de Zaterdag Kunstborrel. U bent welkom in de galerie om vanaf 16.00 uur onder het genot van een glaasje een goed gesprek te voeren over kunst, fotografie, kwaliteit van leven en wat er verder toe doet in de wereld. 

Laat je inspireren, zie wat kunst doet voor de geest, verbind met anderen en geniet van het moois dat in de galerie hangt.

Tijdens de borrel kunt u overigens ook gewoon de collectie bewonderen en informatie krijgen over het werk en de fotografen, en de kunstboeken, art prints en ander moois bekijken en aanschaffen.

De entree is gratis voor vrienden. 

 

 

Anita Neve

Fotograaf Anita Neve had al sinds het begin van haar fotografische loopbaan de behoefte beginnende fotografen alle kans te geven door te breken in de competitieve wereld van fotografie. Uit ervaring weet zij hoe moeilijk het is bij de start van je fotografische kunst-carrière je werk onder de aandacht van een groter publiek te krijgen. De galerie is voor haar een startpunt deze droom te verwezenlijken. Zij doet dit naast haar werk als studiofotograaf. Haar studio bevindt zich in Almere-Haven.

Ben je benieuwd naar de studio? Ga dan naar www.anitaneve.nl