top of page

Stadsgezichten en mooie vrouwen

Het is goed om af en toe even pas op de plaats te maken, nieuwe ideeën en plannen de ruimte te geven, een andere kleur in je leven te brengen. 

We willen meer ruimte om de individuele kunstenaar, van wie we het werk in huis hebben, onder de aandacht te brengen. We gaan meer aandacht aan de Zaterdag Kunstborrel geven, waarvoor we iedere maand een interessante gast voor u proberen uit te nodigen.

Bovendien willen we ook aandacht geven aan het Almere Fotofestival, wat Deo volente in 2020 zal gaan plaats vinden. We zoeken daarvoor overigens nog ervaren bestuursleden. Zeker wanneer u een achtergrond hebt in funding of finance bent u van harte welkom. 

Hoe dan ook; u bent van harte welkom om even binnen te lopen. Om u te laven aan kunst, voor een goed gesprek, om iets aan te schaffen of als u iets wil laten lijsten. Of u belt even voor een afspraak, dat kan natuurlijk ook. 

De unieke kijk van Koos Hageraats op De Amstel

Huidige collectie

De komende periode hebben we bijzondere stadsgezichten van Koos Hageraats hangen. Deze fotograaf is voor velen een oude bekende en we hebben zijn werk al eens eerder in de galerie mogen brengen. Zijn sfeervolle beelden zijn een must voor iedereen met een Amsterdams hart. 25 mei komt Koos persoonlijk over zijn werk vertellen, dus houd die datum vast vrij in uw agenda. 

Voor iedereen die óók van Almere houdt, hebben we een aantal Almeerse beelden in huis.

Daarnaast binnenkort ook werk van de Franse fotograaf Gregory Herpé. Kenners van de betere fotografie kennen deze grootheid wellicht. Zijn werk is verspreid over de hele wereld en hij werkte en werkt nog steeds voor veel internationale agentschappen. Bovendien zijn z'n beelden geëxposeerd in toonaangevende musea en opgenomen in illustere privécollecties van bijvoorbeeld de Prins van Monaco of in de Hervé Bazin collectie. 

Natuurlijk ook werk van Barend Houtsmuller in de vaste collectie, èn de hele zomer de Gratiën van Patrick Nicholson.

Ergo: werk aan de winkel! Er moet kunst gekeken worden. Heel graag tot snel.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page