top of page

Nieuwe locatie voor de galerie

Na een aantal maanden intensief zoeken is het dan eindelijk zover. Aan de Kerkgracht in Almere-Haven, recht tegenover kerkgebouw de Goede Rede, hebben we een nieuw onderkomen gevonden voor de galerie en de fotostudio.

Op de nieuwe plek, die nu nog naar verse verf ruikt, is de aandacht tussen galerie en studio wat anders verdeeld dan op de vorige locatie. Zo is het vanaf heden bijvoorbeeld ook mogelijk gebruik te maken van onze officiële pasfoto-service.

Als de studio eenmaal goed op poten staat, zullen er ook weer exposities georganiseerd gaan worden met het werk van getalenteerde fotografen. Wanneer de eerste expositie - die samen zal vallen met de officiële opening - plaats zal vinden is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Dat hangt uiteindelijk af van de corona-maatregelen. Wel hebben we daar al bijzonder werk voor op het oog.

Ook op de nieuwe locatie zal er weer aandacht zijn voor nieuw Nederlands fotografietalent

We zijn bijzonder blij dat we toch weer een plek in Almere-Haven hebben weten te vinden. Onze zoektocht in Amsterdam, die was ingegeven door het spannende creatieve klimaat aldaar, hebben we gestaakt toen we deze ruimte in het vertrouwde Almere-Haven kregen aangeboden, nota bene aan de gracht die in tijden van weleer bekend stond als dé kunstgracht in Almere. Dat het parkeren er nog steeds gratis is, is dan een heel prettige bijkomstigheid.


Voorlopig is de galerie geopend op afspraak. Bovendien kunt u, zoals gezegd terecht voor het maken van officiële pasfoto’s en voor andere fotografie, art prints, boeken, fotolijsten of fotoalbums. Ook zullen er op de nieuwe locatie weer fotografie-workshops georganiseerd gaan worden.

261 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page