top of page

Unbounded Portraits zaterdag nog te bezichtigen

Bijgewerkt op: 22 okt. 2020

Alleen vandaag en morgen kunt u nog genieten van het bijzondere werk van Ursula van de Bunte, Roeland Verhallen, Marco ter Beek, Mona Alikhah en SHE. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen. Er is nog het een en ander te koop, dus mocht u een werk willen aanschaffen, kom dan zo snel mogelijk nog even langs!

De komende periode is er even geen nieuwe expositie. We gaan de nu volgende weken gebruiken om het afgelopen jaar te evalueren. Want jawel, we zitten hier alweer bijna een jaar. Een behoorlijk succesvol jaar mogen we wel zeggen! We hebben onszelf goed op de kaart gezet, zowel in Almere als onder fotografen en we hebben mooie werken getoond èn verkocht. Nu gaan we bepalen hoe we dat succes zo goed mogelijk kunnen continueren.

Wat we wel alvast kunnen melden is dat we alweer met een aantal getalenteerde fotografen afspraken aan het maken zijn omtrent het exposeren van hun werk.

En wat we in ieder geval ook gaan doen is een aantal wandjes schilderen en de galerie enigszins herinrichten.

De fotostudio blijft natuurlijk wel gewoon open, dus u blijft van harte welkom voor een kopje koffie, een wijntje of een nieuw portret!


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page