top of page

Mariska Karto in de galerie


Wat zijn we blij dat Mariska Karto komt exposeren! Haar schitterende werk komt bij ons te hangen op de kerstexpositie, waarvan 10 november de opening is.

Karto’s hypercollages en fresco’s vertellen de verhalen van onze tocht door het leven. Die verhalen brengt ze in haar werk samen tot één grote levensreis. Niet het verhaal van één persoon maar het verhaal van onze wereld. Zowel onze oude wereld als onze nieuwe wereld smelten samen in haar bijzondere werk. De creatie van haar hypercollages kost haar een ongelofelijke hoeveelheid tijd. Met één werk is Karto al snel zes tot twaalf maanden bezig. Ze werkt daarbij niet met een team maar doet alles zelf. Maar door haar vasthoudendheid en haar liefde voor onze wereld, voor de klassieke fresco, voor fotografie en met behulp van photoshop slaagt ze er in de glorie van de oude fresco te doen herleven.



We krijgen in ieder geval Xenophebia en Heaven van haar binnen en daarnaast een aantal prachtige werken uit haar serie The Old and Dusty World. Het is echt zulk bijzonder werk - we kunnen haast niet wachten het u te laten zien!

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page