top of page

Kasteel Groeneveld decor voor bijzondere kunst

Wat hebben we mooi nieuws voor je! Vanaf donderdag 26 september t/m zondag 29 september zullen we bijzonder werk van onze meest getalenteerde kunstfotografen presenteren op Fine, de prestigieuze Kunst- en Antiekbeurs die in het prachtige Kasteel Groeneveld in Baarn wordt georganiseerd. Het werk van onze protegees zal komen te hangen tussen kunst en antiek van gevarieerde aard, afkomstig van gerenommeerde galeries die vanuit het gehele land naar deze stijlvolle locatie zijn gekomen. Het aanbod loopt van kunstfotografie tot beeldende kunst, sculpturen, schilderijen, juwelen, horloges, en is uniek en van zeer hoogstaande kwaliteit.

Kasteel Groeneveld in Baarn waar Fine 2019 zal plaatsvinden (Foto ©ANF)

Toen we de locatie bezochten, waren we gelijk verkocht. Het was zo’n aha moment. We moesten er gewoonweg een prachtige plek hebben om de kunstfotografie waarmee de galerie inmiddels naam heeft gemaakt, aan een breder publiek te tonen. Het is simpelweg tijd voor ons en onze kunstenaars de vleugels verder uit te slaan, en dit is de kans waarop we al die tijd hebben gewacht.

Binnenkort krijg je van ons de uitnodiging. En verklappen we ook welke kunstenaars we zullen presenteren. Weet je nu al zeker dat je graag langs wil komen? Laat dat dan even weten, dan regelen we een vrijkaart voor je. 

Of bestel nu direct alvast via de website je entreekaarten met korting. Meer informatie op www.fineartantiquesfair.nl

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page