top of page

BLOEMPORTRETTEN |

16 januari t/m 8 februari 2020

In deze unieke samenwerking tussen Anita Neve Galerie en Goede Rede Concerten is een selectie gemaakt uit de werken van drie bijzondere kunstenaars. De werken worden geëxposeerd in kerkgebouw van Goede Rede in Almere Haven. Mede door de inzet van Goede Rede Concerten zijn alle geëxposeerde werken aan te schaffen tegen een zeer speciaal tarief, dat slechts geldig is gedurende de expositie-periode.

 

Ems Willems 

grijpt de aandacht met haar serie ‘Frozen Flowers’. Bevroren en smeltende bloemen tonen dat in verval en verwelken veel energie, verstilling, passie, transformatie en schoonheid schuilt. Terwijl alle foto’s zijn gemaakt met natuurlijke belichting en zonder filters, roepen ze bijzondere emoties, fantasieën en belevingen op.

 

SHE 

concentreert zich met haar fotoserie van ‘Het Bruidsboeket’ en ‘Bloemen Diffuus’ op de grens van de fotografie als de registratie van de gekende wereld naar de wereld van interpretatie en persoonlijke perceptie van het beeld in elkaar opgaan. Licht speelt als vormgevend element een cruciale rol.

 

Koos Hageraats 

laat met de fotoserie ‘Lightshaping’ zijn bijzondere techniek van belichting zien. Hij combineert met vormen, hoeken, zichtlijnen en materialen. Het resulteert in doordachte composities altijd met een fluwelen uitstraling, soms met een kwinkslag en altijd met een oneindige liefde voor zijn omgeving en het leven.

 

bottom of page