top of page

Nu in de galerie

En Eg

En Eg (Hilversum, 1966)  is een ‘jonge’ fotograaf, die op latere leeftijd de camera heeft opgepakt. 

 

Toen dochterlief ging studeren besloot zij het roer om te gooien en meer ruimte te geven aan de wens zich creatief te uiten. Ze volgde les bij fotoschool Statief en stapte na 3 jaar over naar LearningTrain. Na cursussen bij Fotogram en het Rijksmuseum afgerond te hebben is zij in 2018 van start gegaan als autonoom fotograaf.

 

En uit veelal haar persoonlijke gevoelens in het maken van beelden. Deze zijn afwisselend licht en donker van aard maar hoop ligt altijd aan de basis van haar werk. Veel werk komt tot stand door te knutselen, ook digitaal. Zo heeft zij zich het afgelopen jaar met dank aan een kleine beurs verdiept in smartphonefotografie. 

Het verscheidene werk is eigen van aard maar En is op zoek naar een vast thema, meer verdieping. Ze is van nature een enorme spring in het veld maar beseft dat de oever het geluk is van de rivier.

Eind 2017 werd de serie Lost in de Phonographer gepubliceerd. In 2019 exposeerde zij met haar bloemenwerken in het Flower Art Museum te Aalsmeer. In voorgaande jaren heeft zij reeds tijdens haar studie meermalen deelgenomen aan kleine exposities, atelierdagen en wedstrijden.

bottom of page